ICT professionals EN
 

WEB-Networks is een ICT bedrijf dat ondernemerschap en specialistische kennis combineert om de doelen van haar opdrachtgevers te helpen realiseren. Het werkgebied van WEB-Networks omvat advies, ontwerp en installatie van bedrijfsnetwerken en op maat gemaakte software.

De bedrijfsnetwerken worden robuust en veilig ontworpen en zijn altijd op afstand te beheren. Dit uit het oogpunt dat in de bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf vaak geen systeem beheerder aanwezig is.

De op maat gemaakte software is voornamelijk gericht op office automatisering en allerlei soorten database programma's. Voor de farmaceutische industrie is er een zeer uitgebreid rapportage programma beschikbaar voor bedrijven die hun meetresultaten in standaard rapportages willen uitwerken. Daarnaast is er voor domotica gebruikers een volledige omgeving aan applicaties die gegevens opslaat en rapporteer de aan gebruikers. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Wanneer U meer wilt weten over ons, onze produkten en of wij U kunnen helpen met het realiseren van uw doelen, neem dan gerust contact met ons op.

 
 

Contact
Telefoon: +31 (0)6 143 90 249
Fax: +31 (0)84 74 16 590
Email: info@webnetworks.nl

Adres
WEB-Networks
Gasthuissingel 50
2012 DR Haarlem

Privacy
Privacy verklaring